maandag 25 juli 2016

Lijstjes lijstjes lijstjes

Dol ben ik erop: lijstjes.
Op mijn bureau en eetkamertafel vind je altijd wel een paar volgeschreven exemplaren en op de computer staan er nog veel meer.
Zo vind je op mijn bureau vaak een boodschappenlijstje en een to-do lijstje. Wanneer me iets te binnen schiet kan ik dat direct opschrijven. Handig joh!
Op de eettafel ligt altijd de menu-lijst, met de geplande maaltijden van deze week. En daarbij de lijst met inhoud van de vriezer, die kan ik dan weer gebruiken als ik de menulijst maak.

Wist je dat je online ook lijstjes kunt maken? Bij AH bijvoorbeeld heb ik verschillende boodschappenlijsten. Een voor de actuele weekboodschappen, een voor de producten die ik af en toe online bestel en één voor een feestje in augustus.
Op 'Google Keep' staan momenteel ook nog een paar lijstjes... Ideetjes voor maaltijden, vragen voor de cardioloog en producten die ik in de airfryer wil testen.
Natuurlijk heb ik op mijn mobiel ook een app om lijstjes te maken. Wanneer ik niet thuis ben moet ik natuurlijk wél iets kunnen noteren...

Deze week ligt er ook nog een lijstje 'ik ga op reis en ik neem mee'. Natuurlijk heb ik daar wel een standaardlijstje voor, maar bij iedere reis moeten er toch net weer andere dingen mee. Dat vraagt dus om een nieuw lijstje!
Vermoedelijk maak ik zelfs tijdens de vakantie nog lijstjes. Waar we een dagje heen kunnen gaan bijvoorbeeld, of de boodschappen die ik in Duitsland wil kopen. En de adressen waar een kaartje heen moet natuurlijk!

Laat ik maar vast beginnen met een lijstje van welke dingen ik een lijstje moet maken...

Ik wens iedereen een hele fijne vakantie!

4 opmerkingen :

  1. Haha, herkenbaar. Ik heb hier voor de vakantie een to do lijstje met een mooie afwisseling van klusjes en uitjes.

    BeantwoordenVerwijderen